People Growth

Vi vet vad som får människor att glöda och jobbar fokuserat med att utveckla företagskultur, team och individ med positiv psykologi som grund. Det innebär att vi jobbar med det som fungerar, de styrkor som finns hos team och individ. På så sätt skapas en effektiv organisation som bygger på tillit och öppenhet.

Vi hjälper er att hitta nycklarna till effektivt och modernt ledarskap som leder till hög motivation och starkt affärsresultat. Tillsammans med er skapar vi ledar- och ledningsgruppsutveckling med hjärta och hjärna. ​ Med kommunikation, driv och smart uppföljning tar vi vara på förändringskraften i organisationen.
​​
Målet är att skapa framtidens engagerade och kreativa arbetsplats – en plats som era medarbetare väljer varje dag. Tillsammans bygger och utvecklar vi er värdegrund och kultur.​ Vi hjälper er att skapa värde genom att koppla team- och individutveckling till vision, mål, strategi och affärsnytta.

Våra People Experts har gedigen erfarenhet och flertalet certifieringar, bland annat som Coach genom ICF samt Core Quadrant Trainer.

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Karin Remmerfelt

0703-25 68 02
karin@idax.se

Fler av våra tjänster

Brand & People Attraction

Starka kund- och medarbetarupplevelse är det som bygger framgångsrika organisationer. Vi hjälper er att bygga ett starkt och attraktivt varumärke inifrån och ut.

People, Tech & Analytics

Hur skapar man handlingskraft och affärsnytta när allt går snabbare och färre kanske ska göra mer? Hur leder man effektivt i dagens digitala värld och samtidigt tar tillvara medarbetarkraften? Vi stöttar och driver framgångsrika digitala förändringsresor ​med människan i fokus​.

Hör gärna av dig till oss!