People & Business Interim

Med gedigen kompetens och mycket glöd kommer vi in när er organisation behöver tillfällig förstärkning eller ledning inom People (HR) eller marknadsföring och kommunikation. Vi kompletterar eller leder teamet, eller går in som nyckelperson där behovet finns. ​

Vi kan processerna och vet hur vi tillsammans med er ska omsätta krav och förväntningar i affärsnytta. Vi gillar ordning och reda och tar vara på potentialen genom smarta och smidiga digitala arbetssätt.​

Som professionell och effektiv partner bygger vi upp och utvecklar er People- eller marknadsfunktion utifrån vad just er organisation behöver. Är ni en start-up på tillväxtresa eller ett etablerat företag som vill vara en attraktiv arbetsgivare och affärspartner? Tillsammans med er identifierar vi behoven och skapar handlingskraften som gör skillnad!

Som People Experts brinner vi för excellenta medarbetarupplevelser och kundresor och vet vad som behövs för att omsätta strategierna i action. Vi kommer med helhetssyn, fokus, driv, energi och arbetsglädje som smittar.

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Sara Wibeck

0706 – 89 31 19
sara.wibeck@idax.se

Fler av våra tjänster

People, Tech & Analytics

Hur skapar man handlingskraft och affärsnytta när allt går snabbare och färre kanske ska göra mer? Hur leder man effektivt i dagens digitala värld och samtidigt tar tillvara medarbetarkraften? Vi stöttar och driver framgångsrika digitala förändringsresor ​med människan i fokus​.

Brand & People Attraction

Starka kund- och medarbetarupplevelse är det som bygger framgångsrika organisationer. Vi hjälper er att bygga ett starkt och attraktivt varumärke inifrån och ut.

Hör gärna av dig till oss!